Case – Dutch Estate

Instagram

Dutchestate is een Instagram community gericht op al het  prachtige onroerend goed in Nederland. Het platform is in 2021 opgericht door twee vastgoed geïnteresseerde die hun passie via social media willen overbrengen naar de buitenwereld.

Het doel van de pagina is om voor 2023 de grootste vastgoed community van Nederland te worden. Maitre Media ondersteunt deze visie en zet zich in voor om dit doel te bereiken via viral campagnes, volgersstrategieën en hoge kwaliteit content.

Dutchestate case

Statistieken Instagram

Het Instagram account @dutchestate heeft na de eerste maand van de lancering door het social media management van Maitre Media een volgersaantal van 1100 bereikt met een maandelijkse weergaven van meer dan 9000. Daarnaast komt er wekelijks twee keer content online om de volgers te voorzien van mooie beelden uit het Nederlandse vastgoed.

Let's create
impact

Weten wat Maitre Media voor jouw project of bedrijf kan beteken? Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van social media marketing.

Neem contact op