Case – Instaformule

Instaformule branding

Vanuit een passie voor social media zijn twee Instagram accounts Instaformule gestart. Dit is een online platform wat jongeren begeleid met het starten van hun eigen social media pagina.

Het is begonnen tijdens corona periode om jongeren te leren ondernemen en dat dit ook heel gemakkelijk kan vanaf je telefoon. De volledige huisstijl en website is gecreëerd door meerdere brainstormsessies en overleg samen met de partijen. Op het moment biedt Instaformule honderden mensen een sterk fundament om te beginnen met social media.

Instagram campagne

In samenwerking met onze social media pagina’s in eigen beheer hebben we een campagne opgezet voor Instaformule

Deze campagne heeft geleid tot 500+ leads en de campagne is in zijn totaliteit meer dan 100.000 keer bekeken. De campagnes hebben de naamsbekendheid en het imago van Instaformule drastisch verbeterd. Naast de leads heeft de Instagram pagina van @instaformule er meer dan 4000+ nieuwe volgers bijgekregen.

Let's create
impact

Weten wat Maitre Media voor jouw project of bedrijf kan beteken? Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van social media marketing.

Neem contact op