Case – Newstone Vastgoed

Newstone website 

In opdracht van Newstone Vastgoed heeft Maitre Media onderzoek gedaan naar de online media strategie van het bedrijf. De doelstelling was om de portefeuille van Newstone zichtbaar te maken online. 

Maitre Media is gespecialiseerd in social media. Met ons team hebben we onderzoek gedaan of er andere mogelijkheden waren om de portefeuille weer te geven en in een digitaal jasje te stoppen. Na enig onderzoek hebben we besloten om de portefeuille weer te geven via een website.

 

Bekijk de website hier.

Newstone Vastgoed huisstijl

Nieuwe huisstijl

Nadat de website constructie gebouwd is heeft Maitre Media een nieuwe huisstijl ontworpen voor Newstone Vastgoed.

De huisstijl moest een rustige maar professionele uitstraling hebben. De opdrachtgever gaf aan dat hij graag blauwe elementen wilde verwerken in het logo en op de website. De nieuwe huisstijl is doorgevoerd in de visitekaartjes, breifpapier, pennen en meer. Alles is samengevat in een huisstijl handboek die de missie en visie van Newstone Vastgoed tot leven brengt.

Let's create
impact

Weten wat Maitre Media voor jouw project of bedrijf kan beteken? Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van social media marketing.

Neem contact op