Case – Shain Luxury

Social media management

Voor Shain Luxury heeft Maitre Media de Instagram en Facebook pagina onder handen genomen. We zijn gaan brainstormen over innovatieve content die aansluit op de missie en visie van het bedrijf.

Naast de content zijn we ook aan de slag gegaan met enkele volgersstrategieën op Instagram om zo de content te verspreiden onder de juiste doelgroep. Shain Luxury is een lifestyle merk wat zich richt op exclusieve armbanden en luxe appartementen in het buitenland. Om deze boodschap over te dragen aan de juiste doelgroep is de positionering van de social media pagina’s in de marketing strategie esstentieel. Samen met het team van Shain Luxury hebben wij een op maat gemaakt plan van aanpak opgesteld om dit te gaan realiseren.

 

Social media campagne

Naast het volledige management hebben we ook een giveaway georganiseerd. Het voornaamste doel was om de naamsbekendheid omtrent het merk te vergroten.

In samenwerkingen met de social media pagina’s in eigen beheer heeft Maitre Media een campagne in gang gezet om de giveaway onder de aandacht te brenen. De giveaway is meer dan 15 duizend keer bekeken en met meer dan 300 aanmeldingen was de giveaway ruim geslaagd.

Let's create
impact

Weten wat Maitre Media voor jouw project of bedrijf kan beteken? Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van social media marketing.

Neem contact op