Case – Trades by Akkaya

Social media content

Voor de financial trading group Trades By Akkaya heeft Maitre Media geholpen in het voorzien van professionele content die indruk maakt op de doelgroep

Samen met Trades By Akkaya is er gekeken naar passende vormen van content om de volgers van de Instagram en Facebook pagina te prikkelen en over te halen om toe te treden in de trading group. De content was gericht op motivatie en mindset. Dit is volgens Akkaya onmisbaar voor een goede trader. De content moest zowel informatief als amuserend gebruikt kunnen worden. Maitre Media heeft meer dan 100 verschillende content posts ontwikkeld en doorgevoerd op de social media pagina’s van Trades By Akkaya.

trades by akkaya case

Tradekoning campagne 

Om de toestroom van premium leden te bevorderen is Maitre Media samen met Trades By Akkaya een campagne opgestart genaamd Tradekoning.

Tradekoning was gericht op alle volgers van de Instagram pagina’s in eigen beheer van Maitre Media. Op deze pagina werd alles rondom financial trading gedeeld. Nadat het account de 1000 volgers gepasseerd was is er een actie in gang gezet om de leden te betrekken in de trading groep. Dit heeft geresulteerd in meer dan 100 betalende leden in de groep van Trades By Akkaya.

Let's create
impact

Weten wat Maitre Media voor jouw project of bedrijf kan beteken? Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van social media marketing.

Neem contact op